Regresjonsterapi Hypnoterapi Enneagrammet
Reisen er en teknikk utviklet av amerikanske Brandon Bays for å overvinne egne alvorlige helseproblemer. Den er internasjonalt anerkjent som en av de mest kraftfulle healingmetoder som er tilgjengelig i dag.

Hun sier:
Det finnes et fantastisk potensiale i alle mennesker. Når vi blir født, er vi som en skinnende diamant. I løpet av livet opplever vi at diamanten blir tilsmusset av nederlag, svik, avvisning, omsorgssvikt, overgrep, sorg og mye mer. Det vi ikke greier å bearbeide og kvitte oss med, lagrer seg i kroppen og kan skape indre uro, depresjon, angst, utbrenthet, lav selvtillit, aggresjon, negative tanker og alle mulige fysiske symptomer. Vi har ofte glemt eller fortrengt hva som ligger til grunn, men kroppen husker det. Reisen er en metode for å få tilgang på disse gamle celleminnene som har blitt til helseplager, bearbeide dem og gi slipp på dem. Kroppens eget store potensiale for healing blir dermed frigjort.

Hvordan foregår en Reise?
Det er selvfølgelig klienten selv som bestemmer intensjonen for prosessen. Veilederen er en fasilitator, en som tilrettelegger og guider hele veien gjennom. Selve prosessen kan beskrives som en slags guidet meditasjon, en reise innover til kilden eller stillheten i seg selv som ligger dypt inne, bak alle følelser og all uro.
Man går inn ved å bruke fysiske og mentale avslapningsteknikker.Videre kan man gå inn gjennom en følelse, en fysisk smerte som sitter i kroppen, eller man går ned en imaginær trapp og «reiser» til det stedet i kroppen hvor man får tilgang til et gammelt minne.
Minnene blir bearbeidet på forskjellige måter. Målet er å forløse det som kommer opp, å gi slipp på det. Det er også mulig å endre negative tankemønster og kutte usunne energibånd. Å kunne tilgi fra hjertet er en viktig del av prosessen.

Det trengs gjerne flere prosesser for å komme til bunns i vanskelige og traumatiserende minner. Erfaringen tilsier at det som blir vist oss i en prosess, alltid er det vi er klar til å se på. Det legges stor vekt på å unngå retraumatisering. Alt som blir berørt, blir jobbet gjennom på en skånsom og trygg måte før prosessen blir avsluttet. Hele prosessen tar vanligvis ca 2 timer. Med samtale før og etter kan det bli 2 1/2 - 3 timer, spesielt første gangen.

Linker/Litteratur


Her finner du meg | Priser | Om meg | Forside